Monitorizare site, scanare si detectie Malware

Investitia in marketing online este completata de monitorizare site, deoarece fara aceasta toata investitia in SEO si marketing digital se pierde rapid. Primele 1000 de comenzi beneficiaza de „curatare” gratuita pe viata ori de cate ori este cazul.

Oferim monitorizare website profesionala la doar 10 lei pe luna.

Malware Attack
Blackhat SEO Spam Injections;
Infected Database / SQL Injections;
DNS Record Changes;
SSL Certificate Changes;
Uptime or Downtime;
Mobile Malware Infections;
Phishing Lures;
Hijacked Websites;
Search Engine Blacklisting

Monitorizarea reduce costurile pentru promovare si imbunatateste rezultatele investitiilor. Analizam infrastructura si monitorizam digital fiecare actiune.

Este foarte important de mentionat ca atunci cand un website este virusat, motoarele de cautare incearca sa impiedice accesul prin avertizarea vizitatorilor de prezenta virusilor, ceea ce genereaza pierderea credibilitatii si a investitiei in marketing.

Pentru a te asigura ca site-ul tau este in permanenta functional, iti recomandam sa apelezi de fiecare data la specialisti, iar noi suntem aici pentru a ne asigura ca site-ul tau functioneaza optim si face fata tuturor incercarilor venite din partea hackerilor.

Comanda acum!

About the Author
Gazduire Enterprise
Ofera gazduire web cu IP dedicat, certificat SSL si trafic de calitate necontorizat. Configurare, transfer si consultanta gratuita. Suport profesional.